Ismét pályázhatnat a KKV-k energetikai beruházásokra

Ismét pályázhatnat a KKV-k energetikai beruházásokra

Újra elérhetővé válik a korábban nagy népszerűségnek örvendő, napelem telepítését is támogató GINOP-4.1.4-19 kódszámúMegújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázat vállalkozások számára.

A keretösszeget megemelték a korábbi 32 milliárd forintról 55,6 milliárd forintra.

Két új benyújtási szakaszt is kijelöltek:

  • 2021. március 23. 10 órától 2021. április 06. 10 óráig
  • 2021. június 15. 10 órától 2021. június 30. 10 óráig

Érdemes a vállalkozásoknak mielőbb élnie a lehetőséggel, hisz kilátásban nincs újabb tisztán energetikai pályázati kiírás, valamint az eddigi tapasztalatok is azt mutatják, hogy rendkívül nagy érdeklődés fogadta a korábbi benyújtási szakaszokat is.

Az FBQ Consulting fiatalos és lendületes csapata készséggel áll leendő ügyfelei rendelkezésére, hogy a benyújtás napjára már elkészüljön a kérelem minden része.

A pályázati projektek kidolgozása során nem csak „adatgyűjtést” végzünk. Nem hárítjuk át ügyfeleinkre a szakmai anyagok elkészítését, a fejlesztési projektekhez kapcsolódó szöveges tartalmak és nyilatkozatok megírását, ezeket mi magunk készítjük el és töltjük meg szakmai tartalommal, hogy ügyfeleinknek ez ne okozzon fejtörést, ezt a terhet levegyük a vállukról és a lehető legkevesebb energiát kelljen a pályázati projektre fordítaniuk.

Csapatunk elkötelezett a környezettudatos szemléletformálás mellett. Munkánk során igyekszünk ennek is megfelelni, ezért napelemes rendszer telepítése esetén akár a megfelelő szakértelemmel rendelkező kivitelező kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.

Ez különösen fontos abból a szempontból is, hogy a módosított kiírás alapján a projekt végrehajtására a korábbi 24 hónap helyett 14 hónap áll rendelkezésre.

Munkákra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

A ránk bízott munkát mi magunk végezzük el és nem adjuk alvállalkozásba, ezáltal garantálni tudjuk az általunk nyújtott magas színvonalú, gyors és rugalmas szolgáltatást. Rólunk bővebben itt olvashat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!