ABOUT

Pénzügyi szakértőként a fiatalos lendület, rugalmasság, szakmai precizitás és igényesség jellemez, amelyhez megoldás-orientáltság társul, ezen tulajdonságok pedig a pénzügyi és gazdasági szakterületen elengedhetetlenek.

Tevékenységemet az általam képviselt területeken szerzett széleskörű gyakorlati tapasztalattal, magas színvonalon végzem, stratégiai partnereim révén pedig igyekszem ügyfeleim azon igényeit is kiszolgálni, amely szakterület már túlmutat a kompetenciámon, de elengedhetetlen egy komplex projekt megfelelő szakmai tartalommal történő elvégzéséhez.

Vállalatértékelés 2
A mai feszített piaci versenyhelyzetben elengedhetetlen, hogy a vállalkozások folyamatosan naprakészek legyenek pénzügyi, gazdasági, vagy akár jogi helyzetükkel és ne legyenek kitettek különböző külső, vagy belső kockázatoknak, veszélyeztetve ezzel a cég tartós működőképességét.
Egy vállalat komplex pénzügyi átvilágítása olyan kockázatokat hivatott feltárni, amelyeket adott esetben a menedzsment már csak későn, a sokkhatás bekövetkezésekor észlel.
A vállalat belső, különösen pénzügyi helyzetébe történő, külső fél általi betekintése érzékeny terület, ezért tanácsadói szolgáltatásom sarokköve a tanácsadó-ügyfél biztos alapokon nyugvó bizalmi kapcsolata.
consulting-3031678_1920

A jó munkához idő kell, ezért az üzletpolitikám, hogy kevés számú ügyféllel dolgozom egyszerre, nem vállalok több megbízást annál, mint amit én magam ne tudnék elvégezni.

A rám bízott munkát nem adom alvállalkozásba, mert onnantól a projekt felett gyakorolt kontroll kikerül a szűk bizalmi körből és nem lenne garantálható az általam és stratégiai partnereim által nyújtott magas színvonalú szolgáltatás.
A projekteket ügyfeleim igényeihez, velük közösen és a vállalkozás profiljához igazítva dolgozom ki. Az együttműködés minden esetben személyes konzultációval kezdődik, a megfelelő bizalom kialakítását követően pedig a projekt összetettségétől függően további konzultációk követik.
A személyes konzultációk során törekszem a vállalkozás megismerésére annak érdekében, hogy az ügyfeleim által megfogalmazott célokon túl további lehetőségekről nyújthassak tájékoztatást a rám bízott feladat minél szélesebb körben történő hasznosítása érdekében, de mindenkor ügyfeleim érdekeit szem előtt tartva, hogy a bizalom, amellyel megtisztelnek, ténylegesen értéket teremtsen a vállalkozás számára.
Rólunk 13-14-15-16 bek mellé
A közös munka nem ér véget a projekt célhoz kötött lezárásával és a szakmai anyag átadásával. Egy projekt sok esetben utógondozást is igényel, ezért ügyfeleim a szerződéses időszak után is bizalommal fordulhatnak hozzám szakmai kérdésekkel, akár új körülmények felmerülése esetén a projekt kiegészítésével, vagy felülvizsgálatával.
Az FBQ Consulting ebben az esetben is ugyanazzal a precizitás és értékteremtő attitűddel működik közre, hogy ügyfeleimet később se érje csalódás.

CSR

Elkötelezett vagyok a környezettudatos szemléletformálás mellett, munkám során igyekszem ennek is megfelelni, nem is lehetne ez másképp, hiszen tevékenységem vállalati fenntarthatósági kérdésekre is kiterjed.
Törekszem a fenntarthatóságot, a környezetvédelmet és energiahatékonyságot is átültetni a mindennapi gondolkodásba és ügyfeleimet is erre ösztönözni oly módon, hogy tevékenységemet ezen elvek figyelembe vételével végzem, de mindenekelőtt ügyfeleim érdekeinek és céljainak szem előtt tartásával, megtalálva az egyensúlyt, hogy a közös munka végén mindenki elégedetten távozzon!